gedrag siamese kat


De Siamese kat met zijn aparte kleur patronen punt is een van de meest populaire rassen van gedomesticeerde katten in de wereld. Ik denk dat alle katten zijn mooi, en ik hou van ze allemaal, maar met hun betoverende blauwe ogen, kopvorm, slank lichaam structuur, en hun slanke opvallende kleur contrast vind ik de Siamees als de meest exotische en schitterende van alle katachtigen.

Niet alleen zijn ze zeer liefdevolle, actieve makkers, het karakter van de siamesee katachtigen samen met hun unieke functie en het uiterlijk ook een zeer unieke persoonlijkheid. Deze intelligente hond is erg gericht op mensen, en oprecht geniet van hun menselijke metgezel.

Deze kostbare huisdieren hebben een grote neiging om te praten met mensen die ze zijn aanhankelijk met. Een van de meest voor de hand liggende eigenschappen is de stem. Ze kunnen soms zeer luid, klinkt als een huilende baby. Velen hebben heel hard piepende stem, anderen kunnen een zachte miauw hebben. Sommigen kunnen constant zijn non-stop praters, terwijl anderen praten alleen als ze iets belangrijks te zeggen.

Deze katten zijn heel toegeeflijk met kleine kinderen. Normaal gesproken wanneer ze genoeg hebben van kleine kinderen had, zal ze gewoon zelf maken niet beschikbaar. Deze kat heeft ook een groot temperament met de oudsten, en maakt prachtige metgezellen en schoot katten.

De Siamese kat is erg intelligent en is makkelijk te trainen, maar de meeste stil geworden bedreven in het opleiden van hun mensen in hun wegen. Ze zijn zeer krachtige en gezonde katten die leven op het gemiddelde van 15 tot 20 jaar, en meer dan 20 is gemeenschappelijk.

Advertisement

Geef een reactie